№ 1396 від 18.01.2019 року Про затвердження договору щодо зміни засновника засобу масової інформації «Ужгород»

Завантажити

Опубліковано: Січень 23, 2019

Герб України Герб Ужгород
УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА XXХІІ сесія VII скликання Р І Ш Е Н Н Я
18 січня 2019 року м. Ужгород № 1396
Про затвердження договору щодо зміни засновника засобу масової інформації «Ужгород»

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 7 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації (пресу) в Україні» на підставі рішення XXIV сесії Ужгородської міської ради VII скликання 26.06.2018 року № 1143 «Про реформування друкованого засобу масової інформації «Ужгород»

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити договір про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації «Ужгород» / газета «Ужгород» в редакції, що додається та уповноважити заступника міського голови Білака О. П. на його підписання.

2. Уповноважити міського голову від імені Ужгородської міської ради затвердити передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів комунальної організації «Редакція газети «Ужгород» до правонаступника – товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Ужгород», шляхом прийняття відповідного розпорядження.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Білака О.П. та постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, охорони здоров‘я, спорту та соціального захисту населення, міжнародних, міжконфесійних відносин та туризму (Камінська О.А.).

Міський голова                                                                                        Б. АНДРІЇВ

[vc_row][vc_column][vc_toggle title="Додаток" el_id="1548234693319-b7ca1413-ef75"]

ЗАТВЕРДЖЕНО рішення ХХХІІ сесії міської ради VII скликання 18.01.2019 року № 1396

ДОГОВІР про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації «Ужгород»

м. Ужгород                                                                         «___»________ 2019 р.

Ужгородська міська рада, код ЄДРПОУ 33868924, місцезнаходження якої м. Ужгород, пл. Поштова, 3 в особі заступника міського голови Білака О.П., що діє на підставі рішення XXXII сесії Ужгородської міської ради VII скликання __________________№ _____ (надалі – Засновник), з однієї сторони та

Товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Ужгород» (надалі – Правонаступник) код ЄДРПОУ ___________, місцезнаходження якого м. Ужгород, ____________________, створене на підставі рішення XXIV сесії Ужгородської міської ради VII скликання від 26.06.2018 року № 1143, в особі директора _________________, що діє на підставі Статуту, з другої сторони, в подальшому разом іменуються «Сторони», а кожна окремо – «Сторона», керуючись ст. ст. 3, 7 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», уклали цей Договір про передачу всіх належних прав та обов’язків на заснування друкованого засобу масової інформації газети «Ужгород» (свідоцтво про державну реєстрацію серія ЗТ № 179 від 20.07.1999р.) товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Ужгород» (код ЄДРПОУ __________), про таке:

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. З моменту підписання цього Договору Засновник передає Правонаступнику всі належні йому права та обов’язки на заснування друкованого засобу масової інформації газети «Ужгород» (далі – Видання), а Правонаступник приймає в повному обсязі всі належні йому права та обов’язки на заснування видання.

1.2. Права та обов’язки Засновника Видання передані за даним Договором Засновником на користь Правонаступника в повному обсязі.

1.3. Правонаступник стає повноправним засновником Видання з моменту підписання цього Договору, передачі Свідоцтва про державну реєстрації друкованого засобу масової інформації та з моменту перереєстрації Видання у реєструючому органі.

1.4. З моменту підписання цього Договору Засновник втрачає право будьяким чином використовувати Видання (в тому числі створювати, випускати, відтворювати, рекламувати, поширювати його оптом і в роздріб тощо).

2. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Правонаступник має право:

2.1.1. бути засновником видання;

2.1.2. використовувати Видання на власний розсуд у господарській діяльності;

2.1.3. виготовляти, випускати, рекламувати Видання;

2.1.4. передавати право створення, виготовлення, випуску, розповсюдження, рекламування тощо третім особам на основі відповідних договорів;

2.1.5. інші права, що можуть належати Засновнику Видання відповідно до норм Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» та норм чинного законодавства.

2.2. Правонаступник зобов’язується:

2.2.1. відповідно до статті 3 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» забезпечити функціонування Видання, не змінювати назву, цільове призначення, мову видання і тематичну спрямованість друкованого засобу масової інформації;

2.2.2. виконувати всі права та обов’язки, покладені на нього відповідно до умов цього Договору та Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в України»;

2.2.3. перереєструвати видання в реєструючому органі відповідно до статті 20 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні».

2.3. Засновник має право контролювати процес перереєстрації Видання.

2.4. Засновник зобов’язується не здійснювати будь-які операції з третіми особами відносно предмета цього Договору.

3. ГАРАНТІЇ СТОРІН

3.1. Засновник гарантує Правонаступнику, що на момент підписання цього Договору він є одноосібним, законним і повноправним засновником Видання на підставі Свідоцтва про державну реєстрацію засобу масової інформації «Ужгород» Серії ЗТ № 179 від 20 липня 1999 року, зі всіма правами і обов'язками, які визначені Законом України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» та іншими нормативними актами чинного законодавства України.

3.2. Засновник гарантує Правонаступнику, що він має право укладати цей Договір і передати Правонаступнику права та обов'язки засновника Видання в порядку і на умовах, встановлених цим Договором, та у Засновника не існує ніяких зобов'язань перед третіми особами, які перешкоджають укладенню цього Договору і зроблять неможливим використання і здійснення Правонаступником переданих йому за цим Договором прав та обов'язків.

3.3. Засновник гарантує погасити дебіторську заборгованість Правонаступника, що виникла перед третіми особами, в розмірі 72629,08 грн.

4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

4.1. За невиконання чи неналежне виконання зобов'язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України.

5. ІНШІ УМОВИ

5.1. Сторони беруть на себе зобов'язання дотримуватись умов конфіденційності щодо діяльності Сторін, умов цього Договору та іншої інформації, що стала відома Сторонам, їхнім повноважним представникам у процесі виконання цього Договору.

6. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

6.1. Договір набуває чинності з моменту його підписання Сторонами і діє до повного виконання обов’язків Сторонами.

6.2. Цей Договір є підставою для подання Правонаступником заяви про перереєстрацію видання в порядку, передбаченому статтею 20 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації».

6.3. Цей договір складено у трьох примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному для кожної зі Сторін, та один примірник для надання до реєструючого органу.

6.4. Всі зміни і доповнення до цього Договору вносяться в письмовій формі, шляхом викладення у вигляді додаткових угод, підписуються Сторонами і є невід'ємною частиною цього Договору.

6.5. Суперечки, що виникають при виконанні зобов'язань за цим Договором вирішуються сторонами шляхом переговорів, а при недосягненні згоди - у порядку, визначеному законодавством України.

6.6. Всі попередні угоди і домовленості щодо предмета цього Договору втрачають силу з моменту підписання цього Договору.

7. ПІДПИСИ СТОРІН

Засновник: Ужгородська міська рада Заступник міського голови О. БІЛАК   Правонаступник: товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Ужгород»Директор
[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

ПРИМІТКА: На оновлений сайт Ужгородської міської ради перенесені всі технічні параметри документів, які були опубліковані на старій версії сайту до 01.04.2016 року (дата запуску оновленого сайту), а саме: назва документу, файл електронної версії документу, дата публікації документу.