№ 1402 від 18.01.2019 року Про надання та відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Завантажити

Опубліковано: Січень 23, 2019

Герб України Герб Ужгород
УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА XXХІІ сесія VII скликання Р І Ш Е Н Н Я
18 січня 2019 року м. Ужгород № 1402
Про надання та відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши заяви фізичних осіб, враховуючи генеральний план забудови міста Ужгород, керуючись статтями 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 12, 20, 79-1, 92, 118, 121- 123, 125-126, 186 Земельного кодексу України, Законів України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності", "Про Державний земельний кадастр", "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", "Про землеустрій",

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати учасникам бойових дій (в тому числі учасникам АТО) дозвіл на підготовку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з подальшою передачею їх у власність:

1.1. Гр. Тренич Василю Васильовичу земельної ділянки площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Собранецької, масив 2, поз. 197.

1.2. Гр. Микульцю Василю Васильовичу земельної ділянки площею 0,0604 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Собранецької, масив 2, поз. 198.

1.3. Гр. Поляк Олександру Юрійовичу земельної ділянки площею 0,0661 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Золотистої, б/н.

1.4. Гр. Щадею Василю Васильовичу земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Загорській.

1.5. Гр. Поповичу Петру Петровичу земельної ділянки площею 0,0603 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Загорській, поз. 87.

1.6. Гр. Ляховцю Василю Івановичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Грушевського.

1.7. Гр. Бондаренку Андрію Валерійовичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Грушевського.

1.8. Гр. Лецо Павлу Павловичу земельної ділянки площею 0,0982 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Юрія Жатковича.

- Пункт 1.18. рішення VIII сесії міської ради VII скликання від 18.10.2016 року № 410 в частині надання дозволу гр. Лецо Павлу Павловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0851 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Керченській визнати таким, що втратив чинність.

1.9. Гр. Завадському Ігорю Ігоровичу земельної ділянки площею 0,0507 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Юрія Гагаріна.

1.10. Гр. Семйон Михайлу Вікторовичу земельної ділянки площею 0,0713 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Марії Заньковецької.

1.11. Гр. Синенку Володимиру Володимировичу земельної ділянки площею 0,0603 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Загорській, поз. 92.

2. Відмовити у наданні учасникам бойових дій (в тому числі учасникам АТО) дозволів на підготовку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

2.1. Гр. Мінча Олександру Михайловичу земельної ділянки площею 0,0601 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Собранецькій (масив 2), поз. 214 у зв’язку із зайнятістю земельної ділянки.

2.2. Гр. Лопачак Михайлу Богдановичу земельної ділянки площею 0,0075 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. В’ячеслава Чорновола, АГК «Сторожницькій» на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно зазначеного бажаного місця розташування земельна ділянка знаходиться на газопровідній мережі.

2.3. Гр. Шигимага Володимиру Володимировичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Миколи Бобяка на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.4. Гр. Пристая Олександру Івановичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Миколи Бобяка на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.5. Гр. Залуцькому Ярославу Орестовичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Миколи Бобяка на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.6. Гр. Шевченко Роману Валентиновичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Миколи Бобяка на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.7. Гр. Гудзану Валерію Васильовичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Миколи Бобяка на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.8. Гр. Софілканичу Олександру Васильовичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Кальмана Міксата на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначена земельна ділянка знаходяться на території, що відноситься до багатоквартирної житлової забудови.

2.9. Гр. Дубякову Юрію Вікторовичу земельної ділянки площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по Слов’янській набережній на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно затвердженого детального плану зазначена територія передбачена для розміщення автостоянки.

2.10. Гр. Зінчуку Антону Леонідовичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Миколи Бобяка на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.11. Гр. Гендер Олександру Васильовичу земельної ділянки площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарства в районі вул. Юрія Жатковича, б/н на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.12. Гр. Самусь Михайлу Васильовичу земельної ділянки площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарства в районі вул. Юрія Жатковича, б/н на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.13. Гр. Свистак Павлу Павловичу земельної ділянки площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарства в районі вул. Юрія Жатковича, б/н на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно чинної містобудівної документації, а саме генерального плану міста 2004 року зазначені земельні ділянки знаходяться на території, що відноситься до зелених насаджень загального користування.

2.14. Гр. Шовш Михайлу Михайловичу земельної ділянки площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Другетів, 86 на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно генерального плану міста 2004 року зазначена земельна ділянка знаходяться в зоні садибної житлової забудови. Також в притул примикають сусідні будівлі вікна яких виходять на зазначену земельну ділянку.

2.15. Гр. Стойка Василю Васильовичу земельної ділянки площею 0,0603 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Загорській, поз. 92 на підставі рішення постійної комісії з питань визначення потреби у земельних ділянках та порядку їх надання учасникам бойових дій в зоні проведення АТО та родинам загиблих воїнів - відмовити у задоволенні клопотання у зв'язку з наявністю раніше поданої заяви на дану земельну ділянку.

2.16. Гр. Кобаль Василю Івановичу земельної ділянки площею 0,0601 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Собранецької, поз. 208 у зв'язку із зайнятістю земельної ділянки.

2.17. Гр. Гринчуку Андрію Анатолійовичу земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Золотистої на підставі висновку управління містобудування та архітектури – згідно діючої містобудівної документації під’їздів до зазначеної земельної ділянки не передбачено.

2.18. Гр. Ткачуку Івану Івановичу земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Стрільничної на підставі рішення постійної комісії з питань визначення потреби у земельних ділянках та порядку їх надання учасникам бойових дій в зоні проведення АТО та родинам загиблих воїнів у зв’язку із невідповідністю містобудівній документації.

2.19. Гр. Дудаку Віктору Богдановичу земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Стрільничної на підставі рішення постійної комісії з питань визначення потреби у земельних ділянках та порядку їх надання учасникам бойових дій в зоні проведення АТО та родинам загиблих воїнів - у зв’язку із невідповідністю містобудівній документації.

2.20. Гр. Теріву Миколі Миколайовичу земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Свалявської на підставі рішення постійної комісії з питань визначення потреби у земельних ділянках та порядку їх надання учасникам бойових дій в зоні проведення АТО та родинам загиблих воїнів - у зв’язку із невідповідністю містобудівній документації.

2.21. Гр. Тайсон Майку Калмановичу земельної ділянки площею 0,0622 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лінійній, 17 у зв'язку з наявністю раніше прийнятого рішення міської ради, щодо даної земельної ділянки та у зв'язку з відсутністю посвідчення учасника бойових дій.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову та постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури.

Міський голова                                                                                        Б. АНДРІЇВ

ПРИМІТКА: На оновлений сайт Ужгородської міської ради перенесені всі технічні параметри документів, які були опубліковані на старій версії сайту до 01.04.2016 року (дата запуску оновленого сайту), а саме: назва документу, файл електронної версії документу, дата публікації документу.