№ 1406 від 18.01.2019 року Про надання та відмову у наданні згоди на складання технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Завантажити

Опубліковано: Січень 23, 2019

Герб України Герб Ужгород
УЖГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА XXХІІ сесія VII скликання Р І Ш Е Н Н Я
18 січня 2019 року м. Ужгород № 1406
Про надання та відмову у наданні згоди на складання технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання юридичних та заяви фізичних осіб, враховуючи генеральний план забудови міста Ужгород, керуючись статтями 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Земельного кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій»

міська рада ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею її у власність:

- Гр. Шукаль Терезії Людвиківні земельної ділянки площею 0,0741 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Солов’їній, 21.

2. Надати згоду на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднанню земельних ділянок (згідно з ст.ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій»:

2.1. Департаменту міського господарства земельної ділянки загальною площею 5,4190 га на земельні ділянки площею 0,0110 га, яка перебуває у приватній власності для подальшого її виведення по вул. Університетській, б/н та земельної ділянки площею 5,4080 га з подальшою реєстрацією комунальної власності.

2.2. Департаменту міського господарства на об’єднання земельних ділянок площею 0,1219 га та площею 0,1230 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в районі вул. Собранецької з подальшою реєстрацією комунальної власності.

3. Надати згоду на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою реєстрацією комунальної власності:

- Департаменту міського господарства земельної ділянки площею 0,0418 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Івана Панькевича, 77 «а».

4. Надати згоду на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею її у постійне користування:

- Релігійній громаді «Української Православної церкви СвятоПреображенської церкви» земельної ділянки площею 0,1763 га для будівництва та обслуговування громадських та релігійних організацій по вул. Цегольнянській, 2

5. Надати згоду на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою уточнення конфігурації без зміни площ земельних ділянок:

- Гр. Малеш Андрію Іллейшевичу земельних ділянок площею 0,4327 га та 0,5157 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Перемоги, 150.

6. Відмовити у наданні згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості):

6.1. Гр. Сідак Юлії Вікторівні земельної ділянки площею 0,0760 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Глибокій, 23 у зв’язку із відсутністю документів на нерухоме майно та на підставі діючого мораторію на виділення вільних земельних ділянок для індивідуальної житлової забудови.

6.2. Гр. Лечига Роману Йосиповичу земельної ділянки загальною площею 0,0270 га на земельні ділянки площами 0,0141 га та 0,0129 га для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вул. Олександра Фединця, 52 «а» з подальшою передачею в оренду.

Запропонувати заявнику залишити цілісну земельну ділянку в оренді.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову та постійну комісію з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури.

Міський голова                                                                                        Б. АНДРІЇВ

ПРИМІТКА: На оновлений сайт Ужгородської міської ради перенесені всі технічні параметри документів, які були опубліковані на старій версії сайту до 01.04.2016 року (дата запуску оновленого сайту), а саме: назва документу, файл електронної версії документу, дата публікації документу.