Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради «Про місця для платного паркування»

Опубліковано: Січень 15, 2018

Повідомлення  про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради  «Про місця для платного паркування»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення Ужгородської міської ради  «Про місця для платного паркування» та аналізу його регуляторного впливу.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є департамент міського господарства Ужгородської міської ради.

Метою прийняття цього регуляторного акту є встановлення паркувальних місць та тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування в місті Ужгород, створення умов захисту власників автотранспорту від необґрунтованого збільшення цін на надання послуг з паркування та спрямований на правове регулювання господарських і адміністративних відносин між громадянами, суб’єктами господарювання, що організовують і провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування, органами місцевого самоврядування.

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на платників збору за місця для паркування транспортних засобів – суб’єктів господарювання (юридичні особи, їх філії (відділення, представництва) та фізичні особи-підприємці), які згідно з Положенням про паркування транспортних засобів у місті Ужгород організовують і здійснюють діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування, користувачів місць паркування та органів місцевого самоврядування.

Проект рішення Ужгородської міської ради  «Про місця для платного паркування»  та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Ужгородської міської ради за адресою: http://radauzhgorod.gov.ua/.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до Проекту рішення Ужгородської міської ради  «Про місця для платного паркування»  та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проекту приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту рішення міської ради в письмовому або електронному вигляді на адресу: Департамент міського господарства Ужгородської міської ради: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова,3 (ІІ поверх); каб. 227 -1, тел.: 61-53-11, 61-41-90,  e – mail: dmg@rada – uzhgorod.gov.ua. та відділ транспорту, державних закупівель та зв’язку Ужгородської міської ради:  м. Ужгород, вул. Небесної Сотні, 4; тел. (0312)616285, 617059,  e – mail: transp@rada-uzhgorod.gov.ua.

Директор департаменту                                                                       В. Бабидорич