Тренінги для працівників КШЕПу провели у межах проєкту Внесок у стале поводження з муніципальними відходами у м. Ужгород»

Опубліковано: Квітень 12, 2024

Тренінги для працівників КШЕПу провели у межах проєкту Внесок у стале поводження з муніципальними відходами у м. Ужгород»

У межах проєкту Nakopa-E-UKR.1-20 «Внесок у стале поводження з муніципальними відходами у м. Ужгород» для працівників комунального підприємства КШЕП провели кількаденні тренінги. Заходи відбулися за підтримки управління міжнародного співробітництва та інновацій міської ради.

Тренерки – голова громадської організації «Екосфера» Катерина Станкевич-Коваль та кандидат біологічних наук, доцент УжНУ Оксана Станкевич-Волосянчук – під час семінарів спілкувалися із управлінцями комунального підприємства, прибиральниками та операторами відходів. Зустрічі включали у себе кілька тем, які ґрунтовно проговорювали – зокрема, як приймати правильні управлінські рішення, реагувати на виклики у системі управління твердими побутовими відходами, про успішну переробку зелених відходів. Йшлося також про інновації в управлінні відходами, де наводили приклади кращих практик країн Європи, сортування та переробку сміття, утилізацію і знешкодження відходів, практичні аспекти поводження зі сміттям.

Нагадаємо, проєкт «Внесок у стале поводження з муніципальними відходами у м.Ужгород» реалізується у межах програми «Сталий місцевий розвиток через партнерські проєкти», який фінансують та координують німецькі Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку і ТзОВ Engagement Global – Служба ініціатив розвитку. Ужгород впроваджує цей проєкт у співпраці із німецьким містом-побратимом Дармштадтом.