10 жовтня – засідання погоджувальної комісії щодо проекту детального плану однієї з територій Ужгорода

Опубліковано: Жовтень 09, 2019

Розпорядженням Ужгородського міського голови «Про погоджувальну комісію» (№422 від 09.10.2019) створено погоджувальну комісію з розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації  «Детальний план території, обмеженої вулицями Капушанською, Степана Добоша, Юлії Жемайте, Швабською, площею Кирила і Мефодія та проспектом Свободи».
    Засідання погоджувальної комісії з розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації, відбудеться 10 жовтня о 10:00 год. в приміщенні управління містобудування та архітектури (2-й поверх, вул.Небесної Сотні, 4, м.Ужгород).


Довідково.
Проект цього детального плану розглядався на громадському обговоренні  Звітів про стратегічну екологічну оцінку до детальних планів територій та проектів містобудівної документації, яке відбулося 22 серпня  в Ужгородській міській раді.
    25 липня – 23 серпня від громадськості щодо цього детального плану надійшли зауваження та пропозиції, в яких люди були проти розширення та будівництва приміщень комерційного призначення на місці зелених зон довкола багатоквартирного житлового будинку та виділення земельних ділянок на існуючих зелених зонах.
    За резолюцією громадських обговорень прийнято рішення створити погоджувальну комісію для врегулювання проектних пропозицій детального плану території, обмеженої вулицями Капушанською, Степана Добоша, Юлії Жемайте, Швабською, площею Кирила і Мефодія та проспектом Свободи. До складу комісії розпорядженням міського голови залучені зацікавлені сторони (представники ОСББ, мешканці багатоквартирних житлових будинків, власники громадських приміщень). Після врегулювання усіх спірних питань та коригування містобудівної документації, проект детального плану території буде подано на затвердження сесією міської ради (відповідно до п. 8 ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).