13-14 травня в Ужгороді – низка спортивних та культурно-масових заходів

Опубліковано: Травень 12, 2023

До Дня матері в Ужгороді – благодійний концерт «Заради усмішки матусі».
Субота, 13 травня, площа Театральна. Початок о 15:00. Запрошуємо!
У програмі – виступи естрадно-духового оркестру ГУ Національної поліції України у Закарпатській області, музичного гурту «Con brio» music band та творчих колективів міста.
Пленер «Весняний Ужгород» та майстер-класи із виготовлення вітальних листівок до Дня матері – завтра, 13 травня, на набережній Незалежності в Ужгороді (біля Лінгвістичної гімназії).
Початок о 13:00.
Запрошуємо!
Пізнавальний краєзнавчий квест з елементами спортивного орієнтування «Family adventures» – цієї суботи, 13 травня, в Ужгороді. Тематика квесту – сім’я та все, що об’єднує і зміцнює сім’ю.
Захід має і благодійну мету – збір коштів для ЗСУ.
13 травня, субота, площа Поштова
12.00 – 15.00 – реєстрація команд;
15.00 – урочисте відкриття змагань;
15.30 – старт заходу;
17.00 – нагородження учасників;
18.00 – закриття заходу.
Учасниками заходу можуть бути діти, учні, студенти та дорослі гості і мешканці Ужгорода.
До складу команди має входити від 2 учасників (не обов’язково сім’я!) та більше.
Організатори – управління у справах, культури молоді та спорту Ужгородської міської ради, Закарпатський центр дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», федерація спортивного орієнтування Закарпаття.
У суботу, 13 травня, в Ужгороді – V літня гімназіада та командний чемпіонат Закарпатської області зі спортивного орієнтування, присвячений пам’яті Володимира Чепи.
Захід відбудеться за сприяння управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.
Змагання – особисто-командні.
Старт – о 12:00 на площі Поштовій.
Змагання на роликових ковзанах «РОЛЕР ДРУЗІ - 2023» – цієї неділі, 14 травня, в Ужгороді на набережній Незалежності (ділянка ЗОШ №3 – медичний факультет УжНУ).

У змаганнях беруть участь діти 5-8 років, 9-13 років, 14 -18 років, доросла група, інформує управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, за сприяння якого відбудеться цей захід.

Дисципліни: базові елементи, швидкісний слалом на фішках, змагання на час, стрибки у висоту, стрибки у довжину, слайди, гонки.

Початок змагань о 09:00, нагородження призерів – о 15:30.
Майстер-класи, показові виступи та відкритий благодійний турнір із більярдного спорту – у суботу та неділю, 13-14 травня, в Ужгороді.
Площа Шандора Петефі, 10:00–20:00.