20 років працює в Ужгороді українсько-німецьке ТОВ «Тексвош Гонсер»

Опубліковано: Серпень 30, 2024

20 років працює в Ужгороді українсько-німецьке ТОВ «Тексвош Гонсер»
Із 2004 року у нашому місті пошиттям одягу, наданням послуг із прання та обробки текстильних виробів із подальшим експортом продукції за кордон займається українсько-німецьке товариство з обмеженою відповідальністю «Тексвош Гонсер».
На початку своєї діяльності підприємство проводило облагородження та передпродажну підготовку виробів на замовлення різних світових торгових марок. Із 2011 року започаткували додаткове швейне виробництво – ТОВ «Луготекс».
На сьогодні у «Луготексі», де керівником Міхаел Штумпп, працює 121 людина. До міського бюджету у 2022 році товариство сплатило майже 2,3 млн грн податків і зборів, у 2023-му – майже 2,6 млн грн.
У «Тексвош Гонсер», яке очолює Стамп Генріх Герман, працюють 33 людини. До бюджету територіальної громади від діяльності підприємства у 2022 році надійшло близько 1,2 млн грн податків і зборів, у 2023-му – понад 738 тис. грн.
Міський голова Богдан Андріїв, який відвідав підприємства, подякував керівникам за підтримку економіки громади, за створення робочих місць, за те, що продовжують працювати в Україні у такий складний час, побажав подальших успіхів.