30-ій річниці Незалежності України присвятили концерт в обласному музично-драматичному театрі в Ужгороді

Опубліковано: Серпень 24, 2021

30-ій річниці Незалежності України присвятили концерт в обласному музично-драматичному театрі в Ужгороді
30-ій річниці Незалежності України присвятили сьогодні і концерт в обласному музично-драматичному театрі імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв в Ужгороді.
Духовно-патріотичні вокальні та хореографічні композиції представили Заслужений академічний Закарпатський народний хор, академічний камерний хор "Кантус", симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії, Закарпатський обласний театр драми та комедії, студенти Ужгородського інституту культури і мистецтв, зразковий аматорський ансамбль народного танцю "Джерельце Карпат" обласного будинку культури профспілок, гурт "Курінець" із Краматорська.
Виступили також народний артист України Петро Матій, заслужений артист України Олександр Садварій, дует трубачів, викладачів Ужгородського музичного фахового коледжу імені Дезидерія Задора Емериха і Томаса Поповичів.
У фоє облмуздрамтеатру організували тематичну виставку до Дня Незалежності, присутні на святі також переглянули фільм із найяскравішими моментами заходів культурного марафону, які проводили на Закарпатті у рамках артпроєкту "Не забуваючи минуле, погляд у майбутнє".