5-й сезон Ужгородської футзальної ліги стартував

Опубліковано: Лютий 13, 2021

5-й сезон Ужгородської футзальної ліги стартував
Урочисте відкриття та перші матчі провели сьогодні в спорткомплексі «Юність». Заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай, голова Асоціації футболу Ужгорода, передав учасникам вітання від міського голови Богдана Андріїва, депутатського корпусу та виконавчого комітету міськради. Запевнив, що Ужгородська міська рада й надалі підтримуватиме розвиток футболу, зокрема й міні-футболу. Також Василь Васильович подякував тим, хто долучається до організації та проведення футзальної ліги, побажав учасникам приємних вражень від змагань.
Ініціаторка й натхненниця Ужгородської футзальної ліги Олександра Терембець подякувала командам, які беруть участь, зокрема тим, які долучаються до турнірів уже протягом 5 років поспіль.
Зокрема, сьогодні у першій грі зійшлися команди «Уж» та «Вопак». Загалом у 5-му сезоні змагатиметься 31 команда у 4-ох лігах (8 команд – у Суперлізі, 7 – у вищій, по 8 – у першій та другій). Як повідомили організатори, цьогоріч сезон буде скорочений – команди зіграють всього 7 турів, замість 14. Усі матчі турніру відбуватимуться у спорткомплексі «Юність».
Через карантинні обмеження ігри будуть без глядачів, однак на ютюб-каналі УФЛ транслюватимуться всі матчі. Переглядати їх можна за посиланням ТУТ.