8 травня в Ужгороді – свято велоспорту та здорового відпочинку „ВЕЛОЛІДЕР”

Опубліковано: Квітень 22, 2021

8 травня в Ужгороді – свято велоспорту та здорового відпочинку „ВЕЛОЛІДЕР”

8 травня у Боздоському парку в Ужгороді – вже традиційне сімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛОЛІДЕР”. Початок о 10.30 год.

До участі у велозмаганнях запрошують усіх охочих ужгородців та гостей міста від 3 до 14 років.

Змагання проводитимуть окремо серед дівчат та хлопців за віковими категоріями на чотирьох локаціях: „Садок” (3-8 років); „Школа їзди” (7-10 років), „Крос-кантрі” (9-14 років) та сімейна естафета „Тато, мама, я – вело-СІМ’Я”.

Традиційно переможці та призери отримають нагороди та цінні подарунки від спонсорів.

Для злагодженості в організації та проведенні змагань попередня реєстрація є важливою. Заявку для попередньої реєстрації можна скачати з офіційної сторінки Велоклубу „ЛІДЕР” та ознайомитися з деталями заходу. https://www.facebook.com/groups/veloclublider/

Без попередньої реєстрації також можна зареєструватися в день старту, в наметі суддів.

Змагання проводяться для формування традицій активного сімейного відпочинку,  здорового способу життя; залучення талановитих дітей та підлітків до систематичних занять велоспортом; привернення уваги громадськості до безпеки дітей та дорослих під час велопрогулянок містом; порушення питань розбудови велоінфраструктури та формування велокультури в Ужгороді.

Організатори: КОДЮСШ “Спартак”, ГО “Велосипедно-туристичний клуб “ЛІДЕР” за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту і управління освіти Ужгородської міської ради, Закарпатського ОЦФЗН “Спорт для всіх”, ВПГО “НОК України” в Закарпатській області, а також спонсорів і партнерів.

До змагань допустять учасників після температурного скринінгу, який буде проводити лікар, для всіх обов’язкове дотримання карантинних вимог.