Більше десятка питань розглянули на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради

Опубліковано: Березень 08, 2023

Більше десятка питань розглянули на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради

Так, члени виконкому передали з балансу управління охорони здоров'я та цивільного захисту населення електрогенераторні установки на баланс класичної гімназії, загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 імені Василя Гренджі-Донського, багатопрофільного ліцею «Інтелект» - загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11, а також департаменту міської інфраструктури для забезпечення електроживленням, за потреби,  будівлі «Совине гніздо».

Підтримали члени виконкому і зміни до переліків адміністративних послуг, заслухали та взяли до відома звіти про роботу торік архівного відділу й центру надання адміністративних послуг. Погодили прийняття на квартирний облік трьох ужгородців, видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло.

Проголосували на засіданні і за проєкти рішень про зовнішню рекламу, видачу службових ордерів, приватизацію державного житлового фонду, укладання договорів найму житлового приміщення, продовження строку проживання у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.