Благодійну акцію для переселенців організували в Ужгороді

Опубліковано: Травень 20, 2022

Благодійну акцію для переселенців організували в Ужгороді

Захворювання легше попередити, ніж лікувати, тому важливо регулярно проходити профілактичні обстеження. Сьогодні перевірити рівень цукру у крові, а отже ризики захворювання на цукровий діабет, який може призвести до ускладнень та стати причиною й інших серйозних хвороб, могли переселенці, що проживають в Ужгороді у гуртожитку УжНУ №3.
Експрес-обстеження, результати якого можна було отримати одразу, проводили працівники лабораторії «Астра-Діа», які приїхали до місця тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
Організувала акцію благодійна організація «Ужгородський гуманітарний центр», представники якої звернулися до підприємців, керівників мережі лабораторій «Астра-Діа» із проханням провести таку діагностику. До слова, багато волонтерів Ужгородського гуманітарного центру – депутати міської ради.
Секретар міської ради Арсен Мелкумян та депутат міської ради Віктор Качур прийшли до переселенців із гостинцями. Волонтери фонду «Серце до серця» розважали малечу конкурсами з подарунками, консультували дорослих з різних питань та збирали запити на медикаменти, які їм необхідні.
Ужгородська міська рада щиро вдячна представникам бізнесу, які долучаються до надання допомоги тимчасовим переселенцям, медикам та волонтерам за підтримку та взаємодію у спільній добрій справі.