Благодійний концерт «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ» відбувся в Ужгороді

Опубліковано: Квітень 20, 2023

Благодійний концерт «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ» відбувся в Ужгороді

На сцені облмуздрамтеатру з патріотичною програмою напередодні виступили понад два десятки творчих колективів краю. Зокрема, вокальні й хореографічні номери підготували народний ансамбль «Джерела», дитяча академія танцю «Джерельця Карпат», ансамбль «Перлинка», центр творчого розвитку «Зіраті Зефірчик», хореографічний ансамбль «Наша Файта», фольклорний ансамбль «Музики» та інші.


Концерт, кошти за квитки на який та донати в спеціальні скриньки спрямують на потреби українських захисників, відбувся з ініціативи Товариства вірменської культури Закарпаття «Арарат» та Спілки вірмен України.


Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян подякував від себе особисто і від імені міського голови Богдана Андріїва організаторам за важливу ініціативу, а творчій молоді – за чудові виступи, підтримку Збройних Сил України.


Відвідали концерт і заступник начальника Закарпатської ОВА Олександр Пацкан, заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук, директор департаменту культури Закарпатської ОДА Євген Тищук.


Хвилиною мовчання вшанували загиблих українських оборонців і всіх жертв війни, які втратили життя через російських окупантів. Капелан 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій провів молитву за українське військо.


Серед глядачів були і військові, тож молодь змогла особисто подякувати й подарувати свою творчість захисникам.