Благодійний турнір із мініфутболу з нагоди Дня журналіста – сьогодні на стадіоні «Авангард»

Опубліковано: Червень 05, 2023

Благодійний турнір із мініфутболу з нагоди Дня журналіста – сьогодні на стадіоні «Авангард»
Благодійний турнір із мініфутболу з нагоди Дня журналіста проводять сьогодні на стадіоні «Авангард» в Ужгороді. Традиційні журналістські змагання до професійного свята проводять уже 22-й раз. Усі зібрані під час турніру кошти передадуть на потреби Збройних Сил України.
Цьогоріч за першість змагаються чотири команди закарпатських медійників: «Суспільне Ужгород», «КІСО та 21 канал», «Обласна організація Національної спілки журналістів України», «Лобда».
Розпочали хвилиною мовчання – вшанували загиблих на війні журналістів, всіх захисників, цивільних жертв російської агресії, лунав Державний Гімн України.
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав гравців із прийдешнім Днем журналіста, подякував за роботу, зокрема в непростий час війни, побажав чимшвидше хороших інформаційних приводів, досягнень, перемоги та миру.
Також учасників змагань привітали голова обкому профспілки працівників культури України Наталія Товтин, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Віталій Мещеряков, які також розповіли про донати на ЗСУ від їхніх організацій – по 10 000 грн.
У відкритті турніру взяли участь начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, директор стадіону «Авангард» Віктор Качур.