Богдан Андріїв привітав поліцейських із 5-ю річницею створення управління патрульної поліції Закарпаття

Опубліковано: Грудень 01, 2020

Богдан Андріїв привітав поліцейських із 5-ю річницею створення управління патрульної поліції Закарпаття

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні на урочистій зустрічі привітав працівників патрульної поліції, подякував їм за роботу, вручив грамоти Ужгородської міськради патрульним – заступнику командира взводу №1 Федору Дорошу, заступнику начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Вікторії Копинець, старшому інспектору відділу чергової служби Василю Марущинцю.

«Патрульна поліція Закарпаття відзначила перший ювілей – 5-у річницю з дня створення. Патрульні – молоді, з хорошою фізичною підготовкою чоловіки та жінки – завжди на вулицях міста, постійно дбають про спокій та безпеку ужгородців, краян. Скажімо, нещодавно дві поліцейські, які не були на роботі, але стали свідками злочину, допомогли затримати крадія. Таких прикладів чимало», – сказав, зокрема, Богдан Євстафійович, побажав усім поліцейським, їхнім родинам, близьким, друзям здоров’я і наснаги.

Із начальником Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрієм Марценишиним обговорили подальшу співпрацю. Як зазначив Богдан Андріїв, в Ужгороді діє програма підтримки патрульної поліції, щороку з міського бюджету виділяють фінансування для їхніх потреб. Продовжиться й спільна робота над програмою “Безпечне місто”, буде збільшено кількість камер відеоспостереження.