Богдан Андріїв закликає ужгородців дотримуватися карантинних заходів

Опубліковано: Березень 15, 2020

Богдан Андріїв закликає ужгородців дотримуватися карантинних заходів

Шановні ужгородці! Запровадження карантинних заходів було здійснено з єдиною метою – максимально зменшити ризики занесення і поширення коронавірусу. Ми всі повинні усвідомити ступінь загрози і зрозуміти, що це велика відповідальність кожного з нас. Розумію, що зараз в Ужгороді чудова весняна погода і ми всі прагнемо активності, поїздок, зустрічей, проте щоб карантин став справді ефективним, необхідно:

- уникати місць з великим скупченням людей;

- якомога більше залишатися вдома;

- дотримуватися правил особистої гігієни, часто і ретельно мити руки;

- якщо у вас підвищена температура, кашель чи труднощі з диханням, залишайтеся вдома і викликайте телефоном сімейного лікаря, щоб не поширювати хворобу.

Ще раз звертаюся до керівників підприємств і прошу з порозумінням поставитися до працівників, у яких малолітні діти, розглянути можливість працювати дистанційно.

Як показує досвід багатьох країн, які ввели карантин, обмежувальні  заходи – ефективний спосіб боротьби з новим коронавірусом.

Закликаю вас, ужгородці, бути свідомими і розуміти, що карантин це не привід їхати з дітьми до бабусі, провідати усіх родичів, зустрітися з друзями. І пам’ятайте, що від правильного дотримання умов карантину залежить не лише ваше здоров’я.