Чергове засідання транспортної комісії відбулося в Ужгородській міській раді

Опубліковано: Жовтень 08, 2021

Чергове засідання транспортної комісії відбулося в Ужгородській міській раді

25 питань розглянули днями на черговому засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.
Члени комісії погодили облаштування нової автобусної зупинки “Дарина” на вулиці Тиводара Легоцького біля будинку №25 – там зупинятиметься автобус №38. Департамент міського господарства має для цього забезпечити відповідні дорожні знаки, крім того має встановити висотні обмежувачі руху та дорожні знаки на перехресті вулиць Петра Лодія – Івана Сільвая.
Підтримали і тимчасове перенесення автобусної зупинки на площі Шандора Петефі – поки триває реконструкція інженерних мереж.
Погодили члени комісії облаштування експериментального кругового руху на перехрестях: проспект Свободи – вул. Минайська – вул. Швабська, проспект Свободи – Василя Комендаря, вул. 8 Березня – вул. Михайла Грушевського, вул. Марії Заньковецької  –  вул. Михайла Грушевського, вул. Івана Анкудінова – вул. Будителів – вул. Габора Дойко, вул. Антоніна Дворжака – вул. Андрія Палая.  А зміни в організації руху вулицею Олександра Богомольця – від перехрестя з вулицею Михайла Грушевського до перехрестя з Тиводара Легоцького, які б передбачали місця для
дорожніх знаків «Пішохідна зона», «Обмеження швидкості» не більше 20 км та інших – відклали до закінчення капітального ремонту вулиці Олександра Богомольця.
Департаменту міського господарства доручили врегулювати роботу світлофора на перехресті вулиць Олександра Можайського та Минайської; встановити дорожні знаки “Зупинку заборонено” на вулиці Минайській –
від перехрестя з вулицею  Олександра Бородіна до вулиці Полонинської  та від магазину “Світлана” до перехрестя з вулицею Олександра Бородіна на Минайській. При в'їзді у провулок Чопський мають встановити дорожній
знак «Тупик». Комісією дозволено рух транспорту по вул. Габора Дойки з вул. Івана Анкудінова, а ДМГ доручено демонтувати відповідні забороняючі знаки.
Погодили члени комісії й облаштування паркувальних місць – на вулиці Володимира Погорєлова біля будинку №10, парковки та автобусної зупинки із заїзною кишенею та тротуаром на Підградській.
На площі Шандора Петефі біля школи №9 погодили встановлення світлофора, а на перехресті Загорської – Закарпатської департамент міського господарства має за можливості змістити секції світлофора для регулювання руху окремими смугами і нанести відповідну дорожню розмітку.

Підприємству, яке звернулося щодо погодження маршрутів та паркувальних місць для електросамокатів запропонували подати щодо цього свої пропозиції.