Чергову річницю створення підрозділу відзначив Ужгородський зональний відділ Військової служби правопорядку у Збройних Силах України

Опубліковано: Травень 21, 2021

Чергову річницю створення підрозділу відзначив Ужгородський зональний відділ Військової служби правопорядку у Збройних Силах України
Чергову річницю створення підрозділу відзначив Ужгородський зональний відділ Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, від імені міського голови Богдана Андріїва військовослужбовців напередодні привітав його заступник Вадим Борець.
Вадим Олександрович подякував захисникам за відмінну службу, відзначив, що з власного досвіду знає, наскільки важливими були дії підрозділу на сході України вже з перших днів гібридної агресії. Побажав бійцям злагоди і терпіння, мудрості, миру, любові та спокою родинам.
Заступник міського голови вручив грамоти Ужгородської міської ради старшому лейтенанту, заступниці начальника штабу-начальника відділення персоналу Тетяні Романишин і старшому солдату, відповідальній виконавиці відділення персоналу штабу Ганні Коваль.
Привітали військовослужбовців також начальник Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку полковник Олександр Зима, заступник начальника Ужгородського гарнізону з виховної роботи підполковник Олександр Тельнов, командир військової частини ТО300 підполковник Станіслав Приходько, вручили подяки та відзнаки за успіхи у службі.