Делегація Ужгородської міськради відвідала румунське місто-побратим Тиргу-Муреш

Опубліковано: Липень 03, 2024

Делегація Ужгородської міськради відвідала румунське місто-побратим Тиргу-Муреш
Представники Ужгородської міської ради – начальник управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення Ярослав Глагола та його заступниця Ірина Столярова – на запрошення мера Тиргу-Муреш Золтана Шош відвідали це румунське місто-побратим та долучилися до круглого столу за участю делегацій із Угорщини, Німеччини, Румунії, Молдови.
Особливо тепло вітав мер Золтан Шош делегацію з України, наголосив, що щиро вірить у наше спільне прекрасне майбутнє, висловив сподівання, що діалог за круглим столом стане дієвим механізмом для розвитку партнерства і створить нові можливості для освіти, культури, бізнесу наших громад.
Ярослав Глагола подякував меру Тиргу-Муреш за запрошення та можливість долучитись до круглого столу, за готовність безкорисливо допомагати українцям, особливо дітям, всім, хто перебуває у скруті. Також висловив сподівання на подальшу співпрацю та підтримку.
Під час круглого столу обговорили питання, які стосувалися соціальної сфери, представники з Румунії, Молдови, Угорщини та Німеччини поділилися власним досвідом, шляхами вирішення нагальних проблем, наголошували на важливості співпраці з міжнародними партнерами.