Делегація з Ужгорода долучилася до панельних дискусій німецько-української конференції

Опубліковано: Жовтень 13, 2022

Делегація з Ужгорода долучилася до панельних дискусій німецько-української конференції
Впровадження та підтримка партнерських проєктів, співпраця з українськими муніципалітетами – і тих регіонів, де тривають бойові дії, і тих, які працюють у тилу, і в деокупованих регіонах стали темами панельних дискусій другого дня п’ятої німецько-української конференції «Партнерства для розбудови та розвитку» в Аусбургу.
Долучилися до обговорення проблемних питань, обміну досвідом і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та секретар міської ради Арсен Мелкумян. Зокрема, щодо впровадження та підтримки партнерських проєктів «Муніципальні партнерства з Україною», продовольчої безпеки та розвитку громад, енергоефективності та теплопостачання у містах та громадах України, підтримки переселенців, сприяння їхній інтеграції у громади тощо.
На Ярмарку можливостей можна було проконсультуватися щодо Фонду малих проєктів для місцевої політики розвитку та програми «Сталий муніципальний розвиток через партнерські проєкти» (Nakopa).
Нагадаємо, участь у конференції беруть представники громад Німеччини і України, які розвивають партнерські відносини та прагнуть їх розвивати надалі. Організаторами є Engagement Global з її Сервісною службою «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) у співпраці з округом Швабія, з Асоціацією міст Німеччини та Асоціацією міст України.