Депутати Ужгородської міської ради закінчили обговорення проєктів рішень, які внесені на розгляд сесії 8 серпня

Опубліковано: Серпень 04, 2023

Депутати Ужгородської міської ради закінчили обговорення проєктів рішень, які внесені на розгляд сесії 8 серпня

Наступного вівторка, 8 серпня, відбудеться чергова сесія Ужгородської міської ради. Цього тижня депутати на засіданнях постійних комісіях закінчили обговорення проєктів рішень, за які голосуватимуть у сесійній залі.

Загалом у порядку денному понад 50 питань, серед яких – зміни до кількох міських цільових програм, зокрема щодо міжнародного співробітництва, капітального ремонту житлового фонду, благоустрою та розвитку комунальної інфраструктури тощо. Голосуватимуть депутати і за програми соціального спрямування на наступні роки – «Добра справа», надання соціальних послуг населенню Ужгорода, а також надання матеріальної допомоги ужгородцям на лікування.

Серед нових програм, які можуть запрацювати в Ужгороді – Програма підтримки «Української академії лідерства», яка має сприяти розвитку молодих лідерів. Заплановано, у випадку підтримки проєкту, тристороннє фінансування – з обласного та міського бюджетів, а також ГО «Українська академія лідерства».

Також депутати обговорили кандидатури, подані на здобуття премії імені Петра Скунця, за цей проєкт також голосуватимуть у вівторок, як і за зміни до нього.

З-поміж іншого, на сесію внесли і питання, що стосуються землевпорядкування, перейменування вулиць,  зміни до програми соціального та економічного розвитку міста, до бюджету громади на поточний рік тощо.