Депутати Ужгородської міської ради завершили опрацювання питань чергової сесії

Опубліковано: Березень 28, 2023

Депутати Ужгородської міської ради завершили опрацювання питань чергової сесії
Депутати Ужгородської міської ради на черговій сесії, яка відбудеться у четвер, 30 березня, розглянуть понад 40 проєктів рішень. Усі питання порядку денного, які пропонуються для голосування у сесійній залі, розглянули 4 профільні депутатські комісії.
Серед важливих питань – внесення до переліку запланованих на цей рік робіт капітальний ремонт травматологічного відділення центральної міської клінічної лікарні, що на вул.Олександра Грибоєдова, 20. Депутати для цього повинні внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Ужгородської міської територіальної громади на 2023 рік, щоб передбачити фінансування.
Також міські обранці розглянуть зміни до низки цільових програм, які стосуються, зокрема, фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їхнього розвитку в Ужгороді; профілактики та протидії злочинності, сприяння діяльності управління патрульної поліції в Закарпатській області; інформатизації діяльності Ужгородської міської ради та її виконавчих органів, розвитку транскордонного співробітництва та інші.
На розгляд сесійної зали внесуть і питання про затвердження містобудівної документації – детального плану території, а також проєкти рішень, які стосуються землекористування, надання матеріальної допомоги ужгородцям на лікування, прийняття субвенції із інших бюджетів у бюджет Ужгорода тощо.