Для пільгового проїзду в міських автобусах Ужгорода запрошують зареєструватися на отримання "Муніципальної картки ужгородця"

Опубліковано: Липень 20, 2022

Для пільгового проїзду в міських автобусах Ужгорода запрошують зареєструватися на отримання

Пільговий проїзд у громадському транспорті Ужгорода незабаром  здійснюватиметься за наявності «Муніципальної картки ужгородця». Про це інформує відділ транспорту Ужгородської міської ради.

                 Щоб отримати «Муніципальну картку ужгородця», потрібно зареєструватися у Єдиному соціальному реєстрі громадян, які мають право на безоплатний пільговий проїзд у громадському транспорті Ужгорода і зареєстровані як члени територіальної громади Ужгорода.

 Внести відомості до Реєстру можна через Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради (пл. Поштова, 3) за попереднім записом за номером телефону (0312) 61-76-87, 42-80-28, обравши дату та час прийому.

 Для внесення інформації до Реєстру подаються оригінали документів:

 - заява за встановленою формою;

 - документ, що посвідчує особу пільговика (паспорт або ID-картка), який має право на пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в Ужгороді;

 - документ, який підтверджує місце реєстрації заявника;

 - документ, який підтверджує право на пільгу;

 - письмова згода пільговика на передачу відомостей про нього із Реєстру суб’єкту, який буде уповноважено на виготовлення картки пільговика, що дає право на безоплатний проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в Ужгороді.