До 11 травня продовжено карантин через небезпеку коронавірусу

Опубліковано: Квітень 23, 2020

До 11 травня продовжено карантин через небезпеку коронавірусу

Розпорядженням керівника робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації №14 від 23 квітня 2020 року на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19” (із змінами від  22 квітня 2020 року № 291) в Ужгороді до 11 травня 2020 року продовжено карантинні заходи.

Разом з цим дозволено перевезення в міському транспорті осіб, які виявили бажання бути донорами крові, а також залучати до роботи окремі категорій працівників без проходження обов’язкового профілактичного огляду, термін якого припав на період карантину.

Крім того,  постановою уряду затверджено Порядок проведення протиепідемічних заходів, пов’язаних із самоізоляцією особи, а саме включення осіб, які перебувають на самоізоляції, у додаток Міністерства цифрової трансформації “Дія”.

Ужгородське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно із Ужгородським відділом ГУНП в Закарпатській області, управлінням муніципальної варти Ужгородської міської ради продовжують моніторингові обстеження  дотримання санітарно-епідемічного законодавства продовольчими ринками, продуктовими магазинами, аптеками, АЗС та іншими закладами, яким дозволено працювати в період карантину.