До Дня вшанування пам’яті померлих в Ужгороді залучать додаткові комунальні автобуси

Опубліковано: Жовтень 19, 2022

До Дня вшанування пам’яті померлих в Ужгороді залучать додаткові комунальні автобуси

Крім того, рух автобусів №№ 20 і 24 продовжать до міського цвинтарю «Барвінок» – у зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування. За таке рішення проголосували сьогодні члени виконкому на черговому засіданні.

Тож із 29 жовтня до 1 листопада збільшиться кількість автобусів на міських автобусних маршрутах загального користування:

– № 20 «мкрн. «Доманинці» – Речовий ринок через пл. Корятовича» та № 24 «мкрн. «Дравці» – УжНУ» (через вокзали, «Новий район»), маршрути продовжать до міського цвинтарю «Барвінок»;

–  № 156 «вул. В’ячеслава Чорновола – міський цвинтар «Барвінок».

Погодили також Програму підтримки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на 2022 рік, документ ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

Затвердили також на засіданні виконкому Ужгородської міської ради:

– положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки;

– зразок посвідчення помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки;

– зразок журналу реєстрації посвідчень помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

Також надали Паспорти відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних закладів ресторанного господарства в Ужгороді на 1 рік у межах сезонного періоду:

– на 12 посадкових місць на просп. Свободи, 35/51 (кав’ярня);

– на 23 посадкові місця на вул. Михайла Грушевського, 67 (кав’ярня);

– на 43 посадкові місця на вул. Собранецькій, 146 «б» (кав’ярня);

– на 23 посадкові місця на вул. Олександра Фединця, 57 «а» (кав’ярня) на власній земельній ділянці;

– на 51 посадкове місце на вул. Тиводара Легоцького, 66 (кав’ярня) на власній земельній ділянці.

Дозволи на проведення робіт із порушення цілісності об’єктів благоустрою, за умови подвійного відновлення дорожнього покриття та гарантійного обслуговування ділянки розриття асфальтного покриття протягом 1 року після завершення робіт, надали на засіданні виконкому Ужгородської міської ради:

– для облаштування окремого каналізаційного випуску до житлового будинку на вулиці Василя Комендаря, 93 а;

– для облаштування водопостачання магазину на вулиці Залізничній, 2д;

– для облаштування електропостачання нежитлового приміщення на вулиці Другетів, 103;

– для облаштування телефонної каналізації на площі Шандора Петефі, 2б;

– для облаштування водопостачання та каналізації до апартготелю на вулиці Собранецькій, 150.

У наданні дозволу на такі роботи з облаштування зовнішнього електропостачання багатоквартирного житлового будинку на Слов’янській набережній, 21а відмовили.