До річниці виведення військ з Афганістану в Ужгороді відбувся традиційний турнір із футзалу

Опубліковано: Лютий 15, 2020

До річниці виведення військ з Афганістану в Ужгороді відбувся традиційний турнір із футзалу

Змагання проводять уже 25 років поспіль.

На офіційному відкритті турніру у спорткомплексі "Юність" вшанували пам'ять воїнів, які загинули в Афганістані та на сході України. Вдовам загиблих передали символічні подарунки.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зазначив: "Сьогодні 31-а річниця з дня виводу радянських військ з Афганістану, також нині ми вшановуємо військовослужбовців, які виконували свій військовий обов’язок на території інших держав. Започатковували цей турнір на знак пам'яті воїнам-афганцям, нині згадуємо і учасників бойових дій, які загинули на сході нашої країни". Богдан Євстафійович запевнив матерів, дружин загиблих воїнів у підтримці міської влади, також привітав зі Стрітенням, побажав усім здоров’я, Божої ласки та миру.

В урочистостях також взяли участь заступник міського голови Василь Гомонай, військовий комісар Ужгородського ОМВК підполковник Ігор Тищук, голова ужгородського відділення Всеукраїнської асоціації “Афганці Чорнобиля” Олександр Котик, його заступник Ігор Мельников, голова ГО “Об’єднані війною” Микола Марчишак, депутати Ужгородської міської ради, інші почесні гості.

За коловою системою "кожний із кожним" змагалися шість команд: "Проспект", "Епіцентр", "Сторожниця", "Октава", "Трактор", "Стандарт" (Великий Березний).

Після ігор підбили результати турніру: переможцем стала команда “Епіцентр”, друге місце у команди “Проспект”, бронза у “Сторожниці”, на четвертому місці – “Трактор”, п'яте та шосте місця, відповідно, у “Стандарта” та “Октави”.

Зіграли матч також команда Ужгородської міської ради і збірна афганців та АТОвців - гра завершилася нічиєю з рахунком 2:2.