До уваги керівників підприємств у сфері залізничного транспорту та суб’єктів підприємницької діяльності у сфері паливно-енергетичної промисловості!

Опубліковано: Жовтень 26, 2015

З 03 по 05 березня 2016 року у м.Стамбул (Турецька Республіка) проходитиме Шоста міжнародна виставка залізничного транспорту “EURASIA RALL”, яка є одним із найбільших у світі виставкових заходів у сфері залізничного транспорту.
Для керівників державних структур, які братимуть участь у виставці “EURASIA RALL” фінансування ряду витрат (трансфер та проживання в готелі здійснюватиметься за рахунок приймаючої сторони.
За більш детальною інформацією звертатися за тел.: +90 212 662 2541; сайт:pttp:www.curasiarail.eu/index en.aspx.
У період з 25 по 29 квітня 2016 року у м.Ганновері (Федеративна Республіка Німеччина) відбудеться найбільша в світі промислова виставка “Ганновер Мессе 2016”.
“Ганновер Мессе 2016” присвячена питанням енергетики та паливно-енергетичної промисловості: децентралізована генерація енергії, ефективне використання енергії, зберігання енергії та мобільні енергетичні засоби, мережі електропостачання, системи управління енергією тощо.
Більш детальна інформація розміщена на сайті:htt://www.hannovermesse.de/en/exhibition/trade-fair-line-up/; тел.: +495118932427; e-mail: info@messe.de.
Інформацію стосовно бажання прийняти участь у вище зазначених виставкових заходах надсилати департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації в електронному вигляді (e-mail: economy@ carpathia.gov.ua )