До уваги претендентів на участь у конкурсі на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородська центральна міська клінічна лікарня»

Опубліковано: Червень 24, 2019

До уваги претендентів на участь у конкурсі на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородська центральна міська клінічна лікарня» 

Як уже повідомлялося, наказом управління охорони здоров’я Ужгородської міської ради оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородська центральна міська клінічна лікарня»  Ужгородської міської ради відповідно до Закону України “Основи законодавства України про охорону здоров'я”, постанови Кабінету Міністрів України 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення ХХХV cесії VІІ скликання 18.04.20'9 № 1507  “Про створення Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська центральна міська клінічна лікарня» Ужгородської міської ради.   

Юридичне та фактичне місцезнаходження закладу: 88000, Закарпатська область, м.Ужгород, вул.Грибоєдова, 20

Основні напрями діяльності з дотриманням вимог законодавства про інформацію з обмеженим доступом: коди 8610 Діяльність лікарняних закладів.

Згідно статуту, затвердженого рішенням  ХХХV cесії VІІ скликання 18.04.2019 № 1508.

Статут, структура закладу.

Кошторисні призначення для фінансування забезпечення діяльності закладу:

•  загальний фонд – 86547,7 тис. грн.

•   спеціальний фонд - 2483,8 тис. грн.

Дата початку прийому документів для участі у конкурсі 24.06.2019.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі: 08.07.2019 до 17.00 год.

Адреса приймання документів для участі у конкурсі:88000, м.Ужгород, пл.Поштова, 3 каб.405 (приймальня управління охорни здоров'я).

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: 617377, rada-uzhgorod.gov.ua; voz.uz@ukr.net. (тема: Конкурс на посаду керівника КНП “Ужгородська центральна міська клінічна лікарня ” Ужгородської міської ради).

Для участі у конкурсі претенденти подають наступні документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію (у випадках, визначених законодавством);

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров'я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров'я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров'я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України "Про запобігання корупції" вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11)заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12)підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України "Про запобігання корупції").

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді особисто, або надсилаються поштою у визначений в оголошенні строк.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Вимоги до претендента:

Вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань “Управління та адміністрування” або “Публічне управління та адміністрування” або “Право” або “Соціальні та поведінкові науки або “Гуманітарні науки” або “Охорона здоров'я” та спеціалізацією “Організація і управління охороною здоров'я”.

Стаж роботи на керівних посадах: 5 років.

Претендент повинен знати: Конституцію України; акти законодавства,     Укази Президента України, постанови та розпорядження Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, інші нормативно-правові акти, що регулюють розвиток галузі охорони здоров'я; основи медичного і трудового права; концепцію розвитку охорони здоров'я населення України; основи міжнародного та європейського законодавства з питань        охорони здоров'я; практику застосування законодавства у межах своєї компетенції; основи державного управління; практику застосування чинного законодавства; основи організації роботи та технологію процесу управління; економічні основи управління охороною здоров'я, демографічну ситуацію в регіоні; специфіку менеджменту і маркетингу в галузі охорони здоров'я; технології інформаційного забезпечення управління, форми та методи роботи     із       засобами масової інформації; правила ділового етикету; сучасні засоби комунікацій та зв'язку.

Вимоги до конкурсної пропозиції: конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування закладу протягом одного року;

заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

Умови оплати праці керівника закладу із зазначенням істотних умов контракту: згідно штатного розпису та умов контракту.

Засідання конкурсної комісії щодо розгляду заяв претендентів і доданих до них документів відбудеться 09.07.2019 року. Про дату та час засідання конкурсної комісії із заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення з ним співбесіди та встановлення переможця конкурсу буде повідомлено додатково.

Місце проведення конкурсу: м.Ужгород, пл. Поштова, 3, (мала зала засідань, ІІІ поверх приміщення  або каб. 105 І поверх Ужгородської міської ради).

Додатки - форми для заповнення.