До уваги військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, ветеранів війни, у тому числі звільнених у запас!

Опубліковано: Червень 03, 2024

До уваги військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, ветеранів війни, у тому числі звільнених у запас!

Західноукраїнський національний університет інформує про відкриття сертифікованої програми «Внутрішній аудит (у ЗСУ та силових і спеціальних структурах)» та запрошує на безоплатне навчання (за ваучерами на навчання за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України) військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, ветеранів війни, у тому числі звільнених у запас.

 

Підготовка відбуватиметься за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за акредитованою магістерською програмою «Аудит та державний фінансовий контроль» кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету.

 

Форма навчання – денна та заочно-дистанційна.

 

Усі охочі можуть надіслати до 03.07.2024 року на електронну адреси кафедри фінансового контролю на аудиту ЗУНУ (kaf_fka@ wunu.edu.ua) лист про зацікавленість програмою із зазначенням контактної інформації.

 

Подання документів здійснюється з 03.07.2024р.  по 10.07.2024 р. у приймальній  комісії Західноукраїнського національного університету відповідно до актуальних Правил прийому.

 

Додаткову інформацію можна отримати на кафедрі фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету за адресою:

 

м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а (11 корпус, каб. 11206) або за телефоном +380679969673