Допомогу від ГО «Солідарність Корсика-Україна» отримала Ужгородська центральна міська клінічна лікарня

Опубліковано: Вересень 29, 2023

Допомогу від ГО «Солідарність Корсика-Україна» отримала Ужгородська центральна міська клінічна лікарня

Операційні столи та лампи, мультифункціональні ліжка, засоби медичного призначення, а саме крісла колісні для людей з інвалідністю, милиці, штативи для крапельниць тощо; меблі для обладнання кабінетів медичного персоналу і палат, медикаменти – таку допомогу протягом останніх трьох місяців отримала Ужгородська центральна міська клінічна лікарня від громадської організації «Солідарність Корсика-Україна».


Днями очільниця організації Наталія Хобта-Сантоні знову приїхала в лікарню. ГО «Солідарність Україна-Корсика» розпочала свою діяльність 25 лютого 2022 року, з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну: пані Наталія, до речі, уродженка Ужгорода, як лікар й як мати, не могла залишитися осторонь від подій у рідній країні.


Під час зустрічі у медзакладі із керівником лікарні Павлом Лукачем, його заступницею Оленою Корольчук, начальником управління охорони здоров’я та цивільного захисту міської ради Ярославом Глаголою, начальницею управління міжнародного співробітництва та інновацій міськради Вікторією Тарахонич обговорили, які потреби у допомозі є наразі, а також подальші напрями для співпраці, зокрема, у медичній сфері.


Також пані Наталія привезла символічні подарунки – малюнки від художника Мішеля Реймондо та дітей Корсики, вони будуть прикрашати міську лікарню.