Ефективна комунікація з ветеранами та родинами загиблих воїнів – працівники департаменту соцполітики взяли участь у тренінгу

Опубліковано: Лютий 19, 2024

Ефективна комунікація з ветеранами та родинами загиблих воїнів – працівники департаменту соцполітики взяли участь у тренінгу

Заступниця директора департаменту соціальної політики Ужгородської міської ради Світлана Аділова та начальниця управління ветеранської політики департаменту соціальної політики Алла Келемец взяли участь у дводенному тренінгу «Ефективна комунікація з ветеранами та родинами загиблих воїнів». Захід у Мукачеві зібрав майже пів сотні учасників, серед яких представники департаменту соціального захисту населення ОВА, спеціалісти райдержадміністрацій, територіальних громад, соціальні фахівці та психологи.

 

 Тренінг включав різні модулі, зокрема:

🔹особливості роботи з ветеранами з інвалідністю,

🔹правила ділового етикету при взаємодії з ними, гендерні аспекти при співпраці з ветераном / ветеранкою,

🔹психологічні аспекти та вирішення практичних кейсів щодо комунікації з родиною ветерана,

🔹ненасильницьке спілкування,

🔹способи вирішення конфліктів.

 

Учасники навчалися ефективній комунікації з ветеранами та родинами загиблих воїнів, також йшлося про запобігання професійному вигоранню та відновлення.

 

Захід організовано UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України» за сприяння департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОВА та підтримки уряду Великої Британії.