Екоорганізації запрошують усіх охочих на доопрацювання рекомендацій до уряду щодо вдосконалення Національно-визначеного внеску

Опубліковано: Січень 24, 2020

Громадська організація Центр Суспільних Комунікацій та Українська Кліматична Мережа у співпраці з Асоціацією міст України у Комітеті Верховної ради з питань екологічної політики та природокористування  проведуть форум «Підвищення кліматичних амбіцій органів місцевого самоврядування та молоді» 27 лютого 2020 року. Організатори нададуть пропозиції до Уряду "Рекомендації щодо вдосконалення Національно-визначеного внеску (НВВ) в рамках Паризької кліматичної угоди та поліпшення комунікації щодо цього процесу широкій громадськості ". 

"Центр Суспільних Комунікацій з партнерами запрошують на доопрацювання публічного документу органи місцевого самоврядування, громадський сектор, в тому числі жіночі та молодіжні організації, медіа, екоактивістів", - закликає ініціаторка заходу, учасниця COP25 з Житомира Ірина Ярмоленко.

Ознайомитися з першою версією документа можна тут https://docs.google.com/document/d/11wbThUL-gM6wg9zYzxdELkxLEjnl9yKy/edit?fbclid=IwAR0mbPfEfh7a2fkQp-RNK5Y1pxVK9FDOvz-_uaEb9jer8EDiV5vUIuygZso#.

Щоб надати свої пропозиції, необхідно їх надіслати до 17 лютого 2020 року на електронну пошту center7ck@gmail.com.