Екскурсія на завод дикої води «Крайна» відбулася в межах серії неформальних зустрічей успішних людей із молоддю

Опубліковано: Березень 31, 2023

Екскурсія на завод дикої води «Крайна» відбулася в межах серії неформальних зустрічей успішних людей із молоддю

Екскурсія на завод дикої води «Крайна» з подальшим брейнштормом для вирішення завдань бізнесу відбулися напередодні в межах серії неформальних зустрічей успішних людей із молоддю, яку започаткувало управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради у співпраці із «BOARD Закарпаття».

До екскурсії та подальшого «мозкового штурму» долучилися студенти різних факультетів УжНУ, зокрема міжнародного, юридичного, економічного, медичного (спеціальності «Фармація»), а також підприємці та всі охочі, кому цікава тема просування власного бізнесу.

Співзасновники заводу дикої води «Крайна» Василь Ябрик та Ростислав Ярема провели екскурсію територією заводу, показали одну з свердловин, виробничий процес, який шлях проходить вода, перш ніж потрапити в пляшку.

Підприємці розповіли історію становлення та розвитку заводу, нагадали скільки потрібно пити води щодня, розповіли про різницю мінеральних вод, які ми бачимо в продуктових магазинах, і чому воду «Крайна» позиціонують як дику.

Наголосили на перевагах: екологічно чисте виробництво, приємний смак і великий вміст кремнію роблять воду лікувальною. Її можна пити, використовувати для приготування їжі. Як повідомили, особливістю «Крайни» є мінімальний вміст у складі солей натрію, збалансований рівень pH, низька мінералізація. Для зберігання не використовують антибіотики або консерванти: кремній має природні антисептичні властивості. Перед безпосереднім розливом вода проходить тільки грубу очистку, зберігаючи структуру і властивості. Спілкувалися й про історію зміни етикеток, колаборацію з іншими підприємствами, показали розрізи ґрунту, з якого можуть видобувати воду, роботу баклабораторії та хімлабораторії тощо.

Під час брейншторму молодь мала завдання згенерувати ідеї для «Крайни» в напрямках PR, маркетинг, HR-бренд тощо, презентувати напрацювання. Кращими обрали команду «Дикі економісти», її учасникам подарували місячний абонемент у спортзал.

Начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук подякувала Василю Ябрику та Ростиславу Яремі за цікаву екскурсію, а молоді за те, що були активні, креативні в питаннях та ідеях, поділилися креативними ідеями, як зробити бізнес ще успішнішим, впізнаванішим у соцмережах.

Наприкінці вечора молодь поділилася враженнями від пізнавальної поїздки. Такі зустрічі планують зробити традиційними.