«Гранти як джерело фінансування стартапу. Юридична безпека стартапу» – таку тему обрали для другого навчання у межах конкурсного відбору «Цікава ідея — успішна громада»

Опубліковано: Квітень 04, 2024

«Гранти як джерело фінансування стартапу. Юридична безпека стартапу» – таку тему обрали для другого навчання у межах конкурсного відбору «Цікава ідея — успішна громада»

«Гранти як джерело фінансування стартапу. Юридична безпека стартапу» – таку тему обрали для другого навчання у межах конкурсного відбору «Цікава ідея — успішна громада», що відбулося напередодні в Ужгороді. Як ми вже інформували, захід організовує управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради  спільно з бізнес-спільнотою Board Закарпаття.

 

Власним досвідом з пошуків грантів, розробки чисельних стартапів, формування проєктних заявок, бізнес-планів, розвитку кошторисів та соціальної складової стартапів, поділився учасники Board Закарпаття, власник компаній «Прайм Снек», «Абрис Арт», «On-Air Studio» Пилип Гришин.

 

Учасниця Board Закарпаття, адвокат, засновниця юридичної фірми «Неві Консалтинг Груп», керівниця юридичного департаменту ІТ стартапу Platma (США, Кіпр, Україна, Португалія) Майя Святашова розповіла, як зареєструвати власний бізнес, про вибір юрисдикції, розкрила питання оподаткування, тонкощі реєстрації торгової марки та об'єктів інтелектуальної власності, дотримання антимонопольного законодавства та про договірну діяльність компанії.

 

Під час розмови спікери відповіли на всі запитання, які цікавили учасників навчання, інформує управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

 

Принагідно анонсуємо наступні навчання – запланували теми фінансів, зокрема розробки бізнес-плану, залучення інвестицій; презентації проєкту; ведення переговорів. Стежте за анонсами та долучайтеся!