Керівники міста звернулися із заявою до правоохоронних органів

Опубліковано: Березень 24, 2015

На сторінках Інтернет-видання http://ungvar.info/?p=5293#marker, зазначаються факти знищення та пошкодження майна, внаслідок чого завдано шкоду у великому розмірі. При цьому зазначається, що дані дії вчиненні шляхом підпалу з використанням технологій – “Коктейлями Молотова” , що є небезпечним вибуховим пристроєм.
Також, дані факти підкріплюються відеосупроводом. Як зазначає саме видання, даний матеріал містить зізнання особи, якою може являтись Роман Богусловський, активіст та член ГО “Громадський Конвент” , в кількох епізодах підпалів, в тому числі за допомогою “Коктейлів Молотова”, та детально розповідає про ці діяння та особливості реалізації.

Викладені факти та наведені обставини потребують невідкладного реагування з боку правоохоронних органів, шляхом проведення перевірки, оскільки такі дії мають ознаки злочину, передбаченого ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, те саме діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки).
У зв’язку з цим в.о. міського голови, та заступники звернулися з відповідними заявами до правоохоронних органів.