Комісію для професійної атестації тих, хто проводить енергоаудит, створено в Інституті енергозебереження та енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського

Опубліковано: Липень 16, 2019

В Інституті енергозебереження та енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського створено атестаційну комісію для професійної атестації спеціалістів відповідності підготовки кандидатів кваліфікаційним вимогам до осіб, які мають намір провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем будівель і споруд.

         Професійна атестація здійснюється за двома напрямками: "Сертифікація енергетичної ефективності будівель" та "Обстеження інженерних систем" й завершується видачею кваліфікаційного атестату встановленого зразка про право провадити діяльність із сертефікації енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем будівель і споруд. При необхідності кандидати можуть пройти підготовку на "Курсах підвищення кваліфікації спеціалістів, які мають намір провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем".

         Також  в Інституті енергозебереження та енергоменеджменту на основі Центру підготовки енергоменеджерів діють курси підвиження кваліфікації за програмами"Енергетичний аудит" та "Енергетичний менеджмент".

         Адреса: вул. Борщагівська,115, корпус 22, кім.310, КПІ ім. Ігоря Сікорського, м. Київ, 03056; контактні телефони: (044)2048607, (044)2048643; електронна адреса: tcem@ukr.net; max@iee.kpi.ua