Компаніям-управителям дали 3 дні для виправлення ситуації з підвалами в багатоповерхівках

Опубліковано: Березень 15, 2022

Компаніям-управителям дали 3 дні для виправлення ситуації з підвалами в багатоповерхівках
Претензії щодо порушення умов договору з департаментом міської інфраструктури Ужгородської міської ради сьогодні передали керівникам ужгородських компаній-управителів, які обслуговують житлові багатоповерхівки.
Днями вкотре комісійно перевірили підвали, приміщення, які можуть бути укриттями для мешканців і зафіксували виявлені недоліки. Сьогодні на нараді в міськраді заступник директора, начальник управління житлово-комунального господарства Олександра Турянчик по кожній компанії зачитала перелік будинків і що саме виявили: підтоплення, захаращеність, немає освітлення, зачинено і немає інформації в кого ключі тощо.
Заступник міського голови Юрій Рахівський поінформував: кожному претензія вручається під підпис і надається 3 дні для усунення недоліків, про зроблене треба надати письмову інформацію з підтвердженням. Хто відмовився від претензії або не виправить ситуацію після завершення визначеного терміну, буде нести відповідальність перед обласною військовою адміністрацією за законами воєнного часу. Досить, усі прохання закінчилися, непридатні для укриття приміщення – це елементи саботажу, це небезпека для людей, було достатньо часу, щоб поетапно виконати необхідні роботи, – наголосив Юрій Рахівський.
Директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук також наголосив, що компанії-управителі ведуть погану інформативну роботу з мешканцями. Від відділу цивільного захисту населення всім передали пам’ятки, як поводитися під час сигналів тривоги, їх потрібно розмістити на дверях під’їздів житлових будинків.