Конкурс для молоді «Цікава ідея — успішна громада» завершується

Опубліковано: Квітень 18, 2024

Конкурс для молоді «Цікава ідея — успішна громада» завершується

Завершальне навчання у межах конкурсу для молоді «Цікава ідея — успішна громада», який проводять Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради та бізнес-спільнота Board Закарпаття, відбулося напередодні.

Говорили про ефективні переговори з інвесторами, партнерами, підрядниками. Власними знаннями про типи покупців, їхніми потребами та способами мислення, модель ефективних зустрічей та перемовин, техніки продажів, вербальний вплив на опонента, зчитування невербальних реакцій та структуру переможного процесу поділився спікер Іван Фролков – учасник Board Закарпаття, фахівець із 12-річним досвідом роботи у сфері продажів, експерт із побудови системи експортного продажу «з нуля», власник Міжнародної навчальної консалтингової компанії «Формули продажів», засновник торговельно-експортної компанії «KARAVAN TRADE».

Присутні на заході, а це не тільки молодь, а й власники бізнесів, отримали нове бачення ведення перемовин, продажу себе та своїх ідей потенційному бізнес-партнеру.