Кожному торгівельному закладу по камері відео-спостереження

Опубліковано: Травень 29, 2013

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету. Серед багатьох питань розглядалися і проекти рішень щодо підтвердження торговельної діяльності на об’єкти торгівлі, погодження цілодобового режиму роботи, котрі викликали жваве обговорення.
В Ужгороді проходила об’єднана колегія прокуратури, щодо профілактики боротьби з злочинністю. На ній було запропоновано проводити роботу з підприємцями по встановленню камер відео-спостереження не тільки в закладах із цілодобовим режимом роботи, а в усіх торгівельних закладах, які працюють у місті – зауважив мер Ужгорода.

Віктор Погорелов наголосив, що було б добре біля кожного магазину, кафе, бару встановити зовнішні камери спостереження направлені на фасад будівлі та проїжджу частину, для відслідковування ситуації на території по периметру перед закладом. Члени виконкому вирішили, що у кожному випадку коли надається дозвіл на ведення підприємницької діяльності необхідно рекомендувати підприємцям встановлювати відеонагляд.
Прокурор міста Іван Штефанюк надав пропозицію розробити схему розташування відеокамер в Ужгороді. Також було зазначено, що на протязі місяця на в’їздах і виїздах з міста буде додатково встановлено ще 15 камер спостереження.