Кубок Ужгорода з фехтування на шпагах серед юнаків і дівчат стартував у НВК «Гармонія»

Опубліковано: Червень 09, 2023

Кубок Ужгорода з фехтування на шпагах серед юнаків і дівчат стартував у НВК «Гармонія»
Кубок Ужгорода з фехтування на шпагах серед юнаків і дівчат стартував сьогодні в спортивній залі НВК «Гармонія». Протягом двох днів тут змагатимуться 80 учасників, вікові категорії – 2008 р.н. та молодші. Окрім закарпатських спортсменів, долучилась молодь, яка зараз проживає в нашому місті, із Харкова, Одеси та Херсону.
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав юних фехтувальників, побажав перемог і якнайкращих вражень від змагань, досягати нових результатів у цьому виді спорту. Також подякував тренерам, батькам спортсменів, Збройним Силам України за можливість проводити такі змагання.
Також двом переможцям всеукраїнських змагань Богдан Євстафійович вручив комплекти нової форми.
Начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук передала посвідчення кандидатів у майстри спорту Анастасії Голич і Максиму Кривоносу, які представляють ДЮСШ №1 та обласну федерацію фехтування на змаганнях різного рівня.
В офіційному відкритті змагань взяли участь і голова Федерації фехтування Закарпатської області Михайло Пантьо, заслужений тренер України, член Федерації фехтування України Анатолій Герей, начальник відділу молоді та спорту цього управління Петро Милян, директор ОК ДЮСШ «Динамо» Микола Щерба, директорка НВК «Гармонія» Марина Карпинець, тренери.
Триватимуть змагання і завтра, 10 червня.