Ще 9 родин внутрішньо переміщених осіб узяли на облік як таких, що  потребують житла для тимчасового проживання – рішення сьогоднішнього виконкому

Опубліковано: Лютий 23, 2022

Ще 9 родин внутрішньо переміщених осіб узяли на облік як таких, що  потребують  житла для тимчасового проживання – рішення сьогоднішнього виконкому

Чергове засідання виконкому відбулося сьогодні в Ужгородській міськраді. Перед початком засідання міський голова Богдан Андріїв повідомив про те, що напередодні Верховний головнокомандувач підписав наказ про призов резервістів, який набув чинності  сьогодні, 23 лютого з 00:00. Богдан Євстафійович наголосив на проведенні всієї необхідної роботи з військовослужбовцями резерву, зокрема на роботі медичної комісії у центрі комплектування та соціальної підтримки (колишній військкомат).

Члени виконкому перейшли до розгляду питань порядку денного. В Ужгородській міській раді продовжують звітувати про роботу структурних підрозділів. Зокрема, сьогодні, представили  звіти про роботу за 2021 рік служби персоналу та спецроботи;  відділу реєстрації місця проживання; загального відділу; відділу роботи із зверненнями громадян. Узяли до відома також інформацію про стан кадрової роботи в міській раді та виконавчих органах ради, звіти про виконання понад десятка цільових програм за ІІ півріччя 2021 року у сфері охорони здоров'я, а також звіти про виконання понад 10 цільових програм за 2021 року у сфері соціального захисту населення.

Затвердили також ліміти на споживання енергоносіїв для комунальних некомерційних підприємствах міста, а також для департаменту соціальної політики, Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Ужгородського міського центру соціальних служб департаменту соціальної політики.

Також підтримали рішення про укладення договорів найму житла для 4 родин ужгородців; прийняття на квартирний облік 5 родин; внесення змін до списків черговості на житло;  про приватизацію житла, зокрема й у гуртожитках. 9 родин внутрішньо переміщених осіб узяли на облік як таких, що  потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання. Таке рішення прийняли сьогодні на черговому засіданні виконкому. Нагадаємо, днями 2 родини з числа внутрішньо переміщених отримали в користування до року квартири в багатоповерхівках.

Відповідно до ще одного рішення, самовільно встановлений обмежувач руху – шлагбаум –  у дворі будинку №28 Б на вул. 8-го Березня в Ужгороді необхідно демонтувати. На добровільний демонтаж виділено 10 днів після оприлюднення рішення, інакше це зроблять комунальні служби.