Методичні рекомендації щодо дистанційного навчання учнів

Опубліковано: Березень 13, 2020

Методичні рекомендації щодо дистанційного навчання учнів

У зв'язку із запровадженням в Ужгороді карантинних заходів Богдан Андріїв дав доручення управлінню освіти розробити у стислі терміни методичні рекомендації щодо дистанційного навчання учнів.

"Для попередження розповсюдження коронавірусної інфекції призупинено освітній процес у нашому місті, це стосується закладів всіх форм власності. Здоров’я дітей завжди в пріоритеті нашої роботи.

Разом із тим, карантинні заходи не повинні повністю знівелювати навчальний процес, особливо це стосується випускників, попереду у яких складання ЗНО і вибір майбутньої професії. Дав доручення управлінню освіти підготувати методичні рекомендації щодо дистанційного навчання учнів, онлайн-уроків, якими могли б керуватися вчителі під час карантину. Звертаюся до батьків з проханням з особливою відповідальністю поставитися до карантинних заходів, обмежити перебування дітей у кав'ярнях, магазинах, транспорті. Введення карантину ні в якому разі не потрібно розцінювати, як канікули. Тільки спільними зусиллями ми збережемо спокій і здоров’я наших містян", – наголосив Богдан Євстафійович.