Міська рада запрошує представників релокованого бізнесу на зустріч із експертами

Опубліковано: Вересень 13, 2022

❗️ Ужгородська міська рада запрошує представників релокованого бізнесу на зустріч із експертами із працевлаштування ВПО, проєктними менеджерами із грантової роботи – для пришвидшення адаптації підприємств, які були змушені через військові дії переміститися у безпечні регіони країни.
🔰 Зустріч відбудеться у четвер, 15 вересня, об 11:00 у великій залі Ужгородської міської ради (2-й поверх, пл. Поштова, 3, м. Ужгород).
🔰 На зустрічі будуть присутні такі доповідачі з темами:
1) Представник від Центру підтримки підприємців «Дія.Бізнес» в Ужгороді розповість про перелік послуг, консультацій та іншу допомогу, за якою можуть звернутись релоковані підприємці.
2) Кар’єрний центр "ВОНА хаб" – про отримання фінансового забезпечення малого та середнього бізнесу від міжнародних організацій UNFPA та Фондом ООН у разі співпраці по проекту працевлаштування жінок.
3) Голова правління Асоціації проєктних менеджерів «Ядро» Євген Лукша виступить з презентацією про основні проблеми та запитання, з якими стикаються підприємці при оформленні проєктних грантових заявок.
4) Керівники та представники «Ужгородського РТЦК та СП» та «Закарпаттяобленерго».
🔰 Для участі у зустрічі просимо представників релокованого бізнесу зареєструватися, надіславши електронного листа з контактними даними (ПІБ, назва організації, звідки релоковані, номер телефону) на e-mail: uep@rada-uzhgorod.gov.ua