Міська влада Ужгорода просить ДАІ УМВС області допомогти у вирішенні проблеми блокування руху біля ринків

Опубліковано: Серпень 05, 2015

Міська влада Ужгорода просить ДАІ УМВС області допомогти у вирішенні проблеми блокування руху біля ринків

Міська рада та виконавчий комітет Ужгорода звернулися до працівників ДАІ УМВС в Закарпатській області з проханням належним реагуванням покласти край порушенням правил дорожнього руху біля ринків міста.
Неодноразово і посадові особи міської ради Ужгорода, і численні ЗМІ піднімали проблему автомобілів та мікроавтобусів, які протягом усього світлового часу доби з порушеннями паркуються біля базарів, навіть на острівцях безпеки і блокують рух проїжджаючого транспорту. Усе це регулярно фіксується також камерами відео спостереження.


Особливо гостра проблема біля “зеленого ринку” в центрі міста. 2-3 мікроавтобуси постійно стоять навіть на пішохідному переході на площі Корятовича, заважають і руху авто, який тут односторонній, і пішоходів. Це практично пересувні склади, а часто і прилавки незаконної вуличної торгівлі, які захаращують Ужгород, суттєво шкодять його іміджу європейського та туристичного міста.
Міська рада сподіваться, що керівництву ДАІ, як і новому керівництву УМВС Закарпаття, не байдужа ця проблема обласного центру і спільними зусиллями, за підтримки правоохоронців нарешті буде наведено лад із дотриманням вимог правил дорожнього руху і це сприятиме усуненню однієї з соціальних проблем Ужгорода.