Міський голова Богдан Андріїв нагородив патрульних поліцейських Емілію Савчук та Еліну Даков

Опубліковано: Листопад 19, 2020

Міський голова Богдан Андріїв нагородив патрульних поліцейських Емілію Савчук та Еліну Даков

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні нагородив працівниць Управління патрульної поліції в Закарпатській області – сестер Емілію Савчук та Еліну Даков. Емілія – старший лейтенант поліції, інспектор відділу адміністративної практики, Еліна – діловод сектору документального забезпечення.

17 листопада поліцейські побачили, як на вулиці Капушанській грабіжник вихопив сумку у літнього чоловіка і втік. Хоч патрульні були й не на роботі, проте зреагували професійно: побігли за ним і коли грабіжник заскочив у під’їзд, щоб заховатися, – зачинили його там і викликали екіпаж колег, котрі оперативно затримали крадія.

Богдан Євстафійович подякував дівчатам за допомогу 90-річному чоловіку, за професіоналізм, що одразу зреагували і завдяки цьому чоловікові повернули особисті речі та чималу суму готівки.

Міський голова поспілкувався з Емілією та Еліною, начальником Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрієм Марценишиним – про службу, забезпечення кадрами тощо. Відзначив, що міська влада завжди тісно співпрацює з правоохоронцями, постійно діють прийняті міськими депутатами програми підтримки патрульної поліції.

«Усі хочуть, щоб у місті було спокійно, безпечно. Ми для цього стараємося відремонтувати вулиці, робити зручні транспортні розв’язки, світлофори для зменшення кількості аварій, дбати, щоб вулиці були освітлені, розбудовувати систему відео спостереження для розкриття і профілактики скоєння злочинів, плануємо створити моніторинговий ситуаційний центр, куди будуть виводитися зображення з усіх камер для оперативного реагування правоохоронцями. Дякую за спільну роботу для ужгородців, безпеки і порядку в нашому місті», – наголосив Богдан Андріїв.