Міський голова Богдан Андріїв привітав дворазову чемпіонку Європи з художньої гімнастики ужгородку Валерію Юзвяк

Опубліковано: Грудень 25, 2020

Міський голова Богдан Андріїв привітав дворазову чемпіонку Європи з художньої гімнастики ужгородку Валерію Юзвяк

Ужгородка Валерія Юзвяк – дворазова чемпіонка Європи 2020! Збірна України з художньої гімнастики, у складі якої – й ужгородська спортсменка Валерія Юзвяк, завоювала золоті медалі під час 36-го чемпіонату Європи, що відбувся минулого місяця в Києві. Сьогодні в спорткомплексі «Юність» гімнастку, яка продемонструвала майстерність як у групових вправах, так і в командній першості, привітали із новим титулом – дворазової чемпіонки Європи.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв відзначив вагомий внесок Валерії в промоцію міста й області, мотивацію для інших молодих спортсменів, які тепер рівнятимуться і на дворазову чемпіонку Європи, призерку чемпіонату світу, європейських ігор. Богдан Євстафійович передав спортсменці грамоту Ужгородської міської ради та подарунок, наголосив, що влада міста й надалі працюватиме, зокрема, задля розвитку фізкультури та спорту, розбудови спортивної інфраструктури в Ужгороді. Принагідно привітав Христовим із Різдвом вірян західного обряду.

Вітання молодій чемпіонці Європи висловили, зокрема, й заступник голови Закарпатської обласної ради Денис Ман, голова Закарпатської федерації гімнастики Валентина Плавайко, голова Закарпатського відділення НОК Іван Риляк, тренерка Валерії Марина Семенюк. Наостанок сама ж Валерія Юзвяк подякувала за вітання і підтримку, яка, за її словами, завжди допомагає досягати нових вершин.