Міський голова Богдан Андріїв привітав колектив та вихованців дитсадка "Казка" з ювілеєм закладу

Опубліковано: Жовтень 25, 2019

Міський голова Богдан Андріїв привітав колектив та вихованців дитсадка

У жовтні 1964 року розпочав роботу один із перших дошкільних закладів комунальної власності Ужгорода – дитсадок №15 «Казка», що на вулиці Лесі Українки, 8. Сьогодні тут святкували ювілей – 55-річчя діяльності. Привітати педагогів, вихованців та батьків прийшли Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, секретар міської ради, куратор освітнього напряму Андріана Сушко, начальниця міського управління освіти Наталія Мухомедьянова.
Богдан Євстафійович подякував дітям за позитивні емоції від святкового концерту, вихователям і керівнику дитсадка – за щоденну працю, передав сертифікат на 10 тисяч гривень для потреб закладу та вручив грамоти Ужгородської міської ради кращим працівникам. За багаторічну працю та високий професіоналізм нагородили виховательок дошкільної групи Світлану Кизим Світлана та Мар’яну Ледіду, помічницю вихователя Лесю Семйон , завідувачку господарством Любов Тренич та працівницю кухні Любов Свеженцеву.
Нині у садочку, де керівником Магдалина Рубець, працюють 6 вікових груп загального розвитку, навчально-виховний процес у закладі забезпечують 18 досвідчених педагогів. Для малечі у «Казці» створені всі необхідні умови: це і просторі групові кімнати з розвивальним середовищем, затишні спальні, велика музична зала, ігрові майданчики для всіх вікових груп, сучасно облаштований харчоблок. Загалом дитсадок відвідують трохи більше півтори сотні маленьких ужгородців, до кожного з яких намагаються знайти особливий підхід, щоб дитина могла розвиватися і навчатися творчо.
У 2016-2018 роках заклад був учасником проекту «Забезпечення якісної освіти для ромських дітей у дошкільних навчальних закладах і початкових класах», який впроваджувався завдяки Всеукраїнському фонду «Крок за кроком», у 2017-му – отримав диплом лауреата І етапу обласного конкурсу «Кращий дошкільний навчальний заклад 2017».
Колектив та вихованці закладу беруть активну участь у міських конкурсах, пленерах , це і «До-ре-мі- фа-солька», «Щасливе дитинство», «Ням-Ням-Фест», за що кожного разу були відзначені.