Міський голова Богдан Андріїв привітав військових із Днем Збройних Сил України

Опубліковано: Грудень 04, 2020

Міський голова Богдан Андріїв привітав військових із Днем Збройних Сил України
Напередодні Дня Збройних Сил України, який відзначатимемо цієї неділі, 6 грудня, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав військових частини А 1778, яка дислокується в Ужгороді на вулиці Другетів і належить до закарпатської 128-ї бригади, подякував за захист держави, її територіальної цілісності та незалежності, побажав міцного здоров’я, завжди живими-здоровими повертатися додому, щоб у нашій державі нарешті запанував мир.
Богдан Євстафійович також передав військовим цінний подарунок, вручив грамоти Ужгородської міської ради старшому лейтенанту, помічнику командира з правової роботи Андрію Рішку; лейтенанту, командиру взводу роти вогневої підтримки Богдану Івасечку; старшому солдату, оператору-лінійному наглядачу взводу зв’язку Ользі Крячко; солдату, водію-кіномеханіку Юрію Швецю.
Міський голова нагадав, що в Ужгороді продовжує діяти Програма надання шефської допомоги військовим частинам, розташованим на території міста. Зокрема, на 2021 рік програма передбачає фінансову допомогу цій частині у розмірі 200 тис. грн.
Із нагоди річниці Збройних Сил нагороди військовим вручив також командир частини А 1778 майор Іван Голішевський.
Хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників України, військовий капелан провів молебень.