Міський голова Богдан Андріїв вручив сьогодні грамоти патрульним поліцейським

Опубліковано: Серпень 20, 2021

Міський голова Богдан Андріїв вручив сьогодні грамоти патрульним поліцейським
Відзнаки Ужгородської міської ради за особистий вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення законності і правопорядку, захист інтересів суспільства і держави та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України отримали працівники управління патрульної поліції в Закарпатській області – капітан поліції Антон Бутенко, старший лейтенант поліції Едуард Готра, лейтенант поліції Андрій Лукачович та лейтенант поліції Олександр Желізняк.
Богдан Євстафійович подякував патрульним за роботу та професійне виконання службових обов’язків, адже саме від них значною мірою залежить спокій та правопорядок у місті. Запевнив, що керівництво міста і депутатський корпус і надалі відгукуватимуться на потреби патрульної поліції, нагадав, що на минулій сесії Ужгородської міської ради на програму сприяння діяльності управління із міського бюджету виділили 314,6 тисяч гривень.
Крім того, місто продовжує реалізовувати програму «Безпечне місто Ужгород», встановлюють відеокамери, зокрема, які дозволяють розпізнавати обличчя, номерні знаки, включають їх у єдину систему відеоспостереження. Доступ до цієї системи мають і правоохоронці. До речі, як відзначив заступник начальника управління патрульної поліції в Закарпатській області Ігор Щербанич, 90% ДТП зі зникненням із місця пригоди в Ужгороді розкривають саме завдяки відеокамерам.
Богдан Андріїв також привітав патрульних із прийдешніми національними святами – Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності нашої держави, побажав щастя, здоров’я і добра, успіхів у щоденній службі, миру та благополуччя в родинах.